Orange BÓNUSZOK

Igényelted az Incarca.ro által kínált Orange feltöltési szolgáltatásokat? Akkor itt az ideje, hogy élvezd az előnyöket! Pontosabban a weboldalunkon kínált bónuszokat. A PrePay Bonus hűségprogrammal telefonos hitelbónuszt kapsz minden Orange feltöltéshez, legalább 6 eurós jóváírással. Sőt, amikor online feltöltöd PrePay kártyádat, akkor 50% -kal magasabb telefonhitel-bónuszt kapsz.

Íme a weboldalunkon végrehajtott Orange online újratöltési akciók bónuszainak értéke, ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy újra kellemesen beszélgethess a szeretteiddel:

Euró credit Bonus Bónusz Phone Credit (euró) online feltöltéskor
6 euro 0.80 euro 1.20 euro
7 - 11 euro 0.90 euro 1.35 euro
> 12 euro 1.80 euro 2.70 euro

Az Orange online újratöltési szolgáltatásokból származó bónuszt 12 hónap alatt legfeljebb kétszer lehet felhasználni, ha a PrePay-szám aktív időszakban van, és ha a két pillanat között legalább 6 újratöltés történik, mindegyik legalább 6 eurós jóváírással.

Miért töltsd fel az Orange kártyát online az Incarca.ro-n? Először is, mivel ez a leggyorsabb módszer: mindössze annyit kell tenned, hogy megadod a telefonszámot és az összeget. Ennél egyszerűbb nem is lehetne! Ezen kívül tudnod kell, hogy webhelyünkön az online tranzakciók 100% -ban biztonságosak, mivel adatait és bankkártyád titkosított, és kizárólag a fizetés megerősítésére használják. Jó beszélgetést! :)