HOGYAN KELL ÚJRATÖLTENI?

Az Incarca.ro által kínált online újratöltési szolgáltatás kifejezetten a te számodra készült. Ahhoz, hogy élvezd a professzionális, egyszerű, gyors és biztonságos szolgáltatást.

Az online újratöltéshez be kell lépned a http://www.incarca.ro/ első oldalára.

Az első oldalon egy grafikus okostelefon található, amelyen az űrlap látható. Ki kell választanod azt a telefonhálózatot, amelyet a hitelkártyával újratölteni kívánsz: Vodafone, Orange vagy Telekom.

1. Ezután az első rovatban ki kell választanod, hogy milyen online újratöltési csomagot szeretnél. Azok számára, amelyek végén PIN-kód van megjelölve, az e-mail rovatban kapnak egy utalványt a megadott PIN-kóddal, amelyet be kell írni a szolgáltató utasításait követve; azokat, akiknek a végén nincs PIN-kód, közvetlenül a szolgáltató tudja elvégezni, amint a fizetés megtörtént, PIN-kód nélkül.

2. A második rovatnál ki kell választanod az online feltöltés típusát, különösen az újratölteni kívánt összeget vagy a perceket, attól függően, hogy melyiket választottad az elsőmezőben(Újratöltési csomag).

3. A rovatnál ki kell töltenie azt a telefonszámot, amelyet online szeretnél feltölteni. Végül a következő sorban meg kell adnod az e-mail címed.

Ezután bejelölöd az "Elfogadom a feltételeket" rovatot, majd megnyomod a zöld "újratöltés" gombot.

Kövesd ezeket a lépéseket, és az újratöltő gomb megnyomása után vissza leszel küldve a visszaigazoló oldalra.

A megfelelő oldal tartalmazza a megrendelés részleteit: telefonszám, e-mail cím, a kiválasztott telefonszolgáltató, az online újratöltéshez kiválasztott érték és az első két mezőbe beírt típusok.

A jobb oldalon megjelenik a bónuszok listája, amelyeket az online kártya újratöltése után kapsz. A fizetéshez való átváltáshoz kattints a zöld gombra - "Biztonságos fizetés"

A „Biztonságos fizetés” gomb megnyomása után eljutsz a fizetés feldolgozó oldalára - az PayU-ra (a legfontosabb fizetés feldolgozó cégek egyike). A megfelelő oldalt ki kell töltened a számlázási adatokkal. Ezután ki kell választanod a kívánt fizetési módot - Visa / MasterCard

Kattints a következő lépésre és fejezd be a megrendelést.Közvetlenül a befizetés után a jóváírást a megadott telefonszámra küldik. Megrendelésed azonnal aktiválódik.

A teljes kiválasztási, fizetési és jóváírási folyamat 2-3 percig tart.

Ne felejtsd el! Az Incarca.ro nemcsak a Orange, Vodafone, Telekom prepaid kártya újratöltésének legegyszerűbbmódja, hanem a legbiztonságosabb is, mert az adataidat csak a szokásos minimális célokra használjuk.