HOGYAN FIZETEK?

Az Orange, Vodafone és Telekom újratöltési szolgáltatások teljesen biztonságosak. Cégünk együttműködik a PayU fizetés feldolgozóval. A PayU az egyik legfontosabb fizetés feldolgozó, 2004 óta a mai napig több mint 10 millió biztonságos online fizetést hajtott végre. Ezért választottuk a legjobb együttműködőket annak érdekében, hogy biztonságos körülmények között biztosítsuk a legmagasabb minőségű online újratöltési szolgáltatásokat.

A fizetés az után történik, hogy a Vodafone, Orange és Telekom újratöltési szolgáltatásait igénybe vette az Incarca.ro weboldal első oldalán. Ha meg szeretnéd tudni, hogyan rendelj és hogyan töltsd újra a kártyádat, olvasd el a "Hogyan kell újratölteni" oldalt. A fizetés kártyával történik: VISA - MasterCard, BT24, Banca Transilvania, BCR Banking vagy ING Home Pay.

Minden adat bizalmas és biztonságos, titkosítva és biztonságosan tárolva az elektronikus fizetés feldolgozónk által. A személyes adataidat és a kártyádat kizárólag a fizetés megerősítésére és a kifizetéssel kapcsolatos bármilyen későbbi információ továbbítására használjuk fel. Ezek a szempontok szükségesek a tranzakció, valamint a Telekom, Orange és Vodafone online újratöltési szolgáltatásainak optimális teljesitéséhez.

Ne felejtsd el! Az Incarca.ro nemcsak a Orange, Vodafone, Telekom prepaid kártya újratöltésének legegyszerűbbmódja, hanem a legbiztonságosabb is, mert az adataidat csak a szokásos minimális célokra használjuk.