Hogyan töltheti fel PrePay kártyáját közvetlenül a telefonjáról?

13 Nov 2023

Nincs is jobb a kényelemnél! Hogyan töltheti fel PrePay kártyáját közvetlenül a telefonjáról?


A PrePay koncepció az elmúlt években döntő frissítést kapott, így tökéletes megoldás azok számára, akik nem szeretnének többé előfizetésekkel foglalkozni. Míg régebben kínszenvedés volt, ha este, éjjel vagy reggel első dolgod volt a PrePay kártyával, amikor az előnyeid lejártak, hiszen el kellett menni a legközelebbi mobilszolgáltató központjába, ma már közvetlenül otthonról, kényelmesen, az incarca.ro portál segítségével töltheted fel a PrePay kártyádat. Mindössze annyit kell tennie, hogy a telefonján internet-hozzáféréssel rendelkezik egy Wi-Fi routerről, és az incarca.ro oldalon történő megrendeléstől számított 3-4 percen belül frissül az előnye. 


Hogyan működik az incarca.ro


Az incarca.ro egy portál azok számára, akik Vodafone, Telekom vagy Orange feltöltést szeretnének, és azt online szeretnék megvásárolni. Egy olyan online áruházról beszélünk, amely NON-STOP működik, és a felhasználók által végzett tranzakciókért nem kell külön díjat fizetni, az eladott feltöltések árai megegyeznek a Vodafone, Orange vagy Telekom mobilszolgáltatók által az értékesítési pontjaikon kínált árakkal. 

Az incarca.ro oldalon keresztül történő Vodafone, Telekom vagy Orange feltöltés vásárlásához mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik és kitölti a főoldalon található adatokat. Ez azt jelenti, hogy ki kell választani a feltöltés üzemeltetőjét, a feltöltés típusát (hitel vagy opciók), a feltöltés összegét, a telefonszámot, amelyre a feltöltést kéri, és végül, de nem utolsósorban az e-mail címet, amelyre a tranzakció(k)ról szóló számlát el kell küldeni. 


A második lépés nagyon egyszerű, miután ezeket az adatokat megadta, a fizetési oldalra kerül, szüksége lesz egy érvényes hitelkártyára, amelyen a kívánt feltöltésnek megfelelő összeg RON-ban rendelkezésre áll. A fizetés után néhány percen belül megtörténik az előnyök biztosítása. Az Incarca.ro messze a leggyorsabb portál az elektronikus feltöltéshez, mivel nem igényel előzetes ügyfélszámla létrehozását, ami a vásárlást megnehezíti és időigényessé teszi. 


Mit kell még tudni az incarca.ro-ról? 


1. Az incarca.ro egy 100%-ban biztonságos portál. Minden tranzakciót titkosítunk, így a megvásárolt hitel- vagy bankkártyaadatok elvesztésének/lopásának esélye nulla. A portál biztonságába történő befektetések nem voltak kicsik az évek során, és most már 100%-os biztonságban van minden felhasználó számára. 


2. Az Incarcă.ro NON STOP nyitva van. Ezt a szempontot már az elején említettem, de érdemes újra megemlíteni, hiszen kevesen tudják, hogy ezeknek az online portáloknak nincs nyitvatartási ideje, mint a városi boltoknak, és bárki, akinek Vodafone, Telekom vagy Orange feltöltésre van szüksége, bármikor megvásárolhatja azt az incarca.ro-n keresztül, még munkaszüneti napokon is. 


3. A vásárlási folyamat 2 percet vesz igénybe. Maximum 1 perc, talán 30 másodpercig tart az első oldalon kiválasztani a kívánt opciókat, majd a kártyás fizetés további 1 percet vesz igénybe, talán még kevesebbet, ha a banki adatokat elmentetted a böngésződben. Tehát maximum 2 perc alatt rendelkezik a PrePay kártyáján lévő juttatásokkal. 


Ez az incarca.ro, az egyik leghíresebb elektronikus feltöltő oldal Romániában, kizárólag a PrePay számára. Nem számít, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik Vodafone, Telekom vagy Orange, itt mindig megtalálja a legmegfelelőbb feltöltési értékeket kredittel vagy percekkel, függetlenül attól, hogy milyen zsebben van, a változatosság az az erény, amellyel ez a portál sok évvel ezelőtt elindult a piacon, és minden bizonnyal nagyon hasznos weboldal lesz a jövőben.