AI o firmă de transport? Iată 5 motive să cumperi rovinietele prin Rovinieta.online

28 Mar 2023

În ziua de azi, a face profit în transporturi este o provocare reală


Trebuie să lupți pentru a obține cel mai bun preț pe kilometru și să te asiguri că profitul companiei tale nu va fi diminuat considerabil de amenzi. Din păcate, domeniul transporturilor este unul dintre cele mai amendate din România, iar o mulțime de instituții publice au dreptul să controleze atât vehiculele cât și compania ta, de la ANAF, ISCTR, MAI, până la CNAIR - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Amenzile CNAIR pentru lipsa rovinietei sunt destul de mari, ele variază între 250 RON și 4500 RON în funcție de greutatea și dimensiunea vehiculelor. Poți uita să cumperi rovinietă, iar CNAIR te poate surprinde cu o amendă. Aceste amenzi pot fi 100% evitate dacă alegi să cumperi rovinietă online prin intermediul Rovinieta.online.


Există mai multe motive principale pentru care ar trebui să cumperi rovinietele prin intermediul acestui serviciu, așa că în cele ce urmează le vom scoate în evidență pe cele mai importante 5:


  1. Deții la un loc situația rovinietelor pentru întreaga flotă de vehicule. În mod normal, trebuie să verifici rovinieta pentru fiecare vehicul în parte din cadrul unui parc auto, dar cu Rovinieta.online poți verifica toate tranzacțiile într-un singur loc.
  2. Există alerte gratuite pentru rovinetele care se apropie de expirare. Acest serviciu este gratuit și este valabil pentru cazurile în care se cumpără roviniete cu o valabilitate mai mare de 30 de zile.
  3. Softul permite emiterea mai multor roviniete simultan. Cei care folosesc serviciul pot emite mai multe roviniete în același timp, pentru mai multe vehicule.
  4. Poți externaliza achiziția de roviniete gratuit către Rovinieta.online. Există posibilitatea de a emite mai multe roviniete în același timp, salvând astfel timp prețios.
  5. Este un serviciu absolut gratuit. Serviciile oferite de Rovinieta.online sunt absolut gratuite și externalizezi o grijă destul de mare.


Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru a achiziționa roviniete prin intermediul Rovinieta.online. Discutăm despre un serviciu GRATUIT care are atât funcție de centralizare a datelor cât și funcție de prevenție.

De ce să nu te pui la adăpost prin intermediul unui serviciu gratuit dacă ai această posibilitate?