Top intrebari frecvente pentru orice user de cartela cu reincarcare online

03 Jun 2022

Cand esti posesor de cartela Prepay ti se poate intampla frecvent sa ramai fara credit fix in momentul in care ai cea mai mare nevoie sa dai un telefon important. Ajuns in acest punct ai mai multe optiuni. Fie te deplasezi la un magazin din zona, caz in care pierzi timpul desi intentia ta initiala nu este aceasta, iar incarcarea te va costa ceva mai mult, in functie de magazin, fie iti incarci rapid cartela din locul de unde esti daca ai o conexiune la internet.

 

Si acum urmeaza intrebarea cea mai des intalnita: pe ce site este sigur sa intru si sa incarc deoarece nu am incredere ca sunt securizate?

 

O intrebare buna, desigur, fiind vorba de internet unde nu poti fi sigur care site este sigur mai ales pentru tranzactii care implica datele personale si transfer de bani.

 

Pe site-ul nostru, Incarca.ro acest lucru se poate realiza rapid, in mai putin de doua minute, doar sa completezi numarul tau de telefon si suma cu care doresti sa reincarci.

 

Sigur, inainte sa faci acest lucru iti alegi operatorul de telefonie mobila favorit, Orange, Vodafone sau Telekom.

 

Datele tale sunt confidentiale

 

Indiferent daca esti pe smartphone sau laptop, atat vreme cat ai conexiune la internet iti poti incarca SIM-ul fara nici o grija privind securitatea datelor introduse. Si asta pentru ca serviciile noastre de incarcare sunt sigure 100%, fiind criptate integral.

 

Cat de repede am acces la noul credit? vor intreba cei care chiar au nevoie urgenta sa dea rapid acel telefon ramas in stand-by.

 

Ce ai zice daca ai primi credit in aproximativ doua minute? Nu, nu glumim, atat dureaza sa primesti noul credit, din momentul in care ti-ai introdus datele personale completate corect si datele cardului tau bancar. Nu e asa ca te bucuri ca ai rezolvat totul intr-un timp atat de scurt?

 

Primesc beneficii suplimentare daca reincarc online?

 

Sigur ca este firesc sa iti pui intrebarea asta mai ales daca esti genul de persoana care are nevoie de telefon ca de aer si te intereseaza fiecare beneficiu pe care il poti folosi in favoarea ta.

Ei bine, raspunsul este afirmativ si de data aceasta. Daca alegi sa iti reincarci telefonul online vei primi bonusuri si extra bonusuri substantiale de fiecare data cand incarci si perioada de valabilitate extinsa, indiferent de operatorul pe care l-ai ales.

 

Care este programul de functionare?

 

Din nou raspunsul este afirmativ, nu conteaza daca este weekend sau sarbatoare, magazinul nostru online este deschis nonstop oricarei persoane, fie ca este din tara sau din strainatate. Oricand ai nevoie de credit sau minute pentru telefonul tau mobil, vino pe site-ul nostru si rezolvam instant.

 

Ce carduri sunt acceptate de catre site?

 

Plata produselor de reincarcare de pe site-ul nostru incarca.ro se poate face cu card bancar cu sigla Visa/Visa Electron/Visa Business sau Mastercard/Maestro, JCB, Dinners Club, Paypal.

 

Datele cu caracter personal nu vor fi folosite in alt scop decat cel pentru reincarcare iar plata este securizata.