Oferim servicii si pentru persoanele juridice? Cu siguranta da! Iata avantajele

07 Apr 2022

Dupa cum bine stim, comunicarea este esentiala in cadrul unei companii mai ales in cea de vanzari. Telefoanele mobile devin astfel, parteneri de incredere atat pentru angajati, cat si pentru angajatori fiind unele dintre cele mai utilizate gadgeturi.

 

Tehnologia evolueaza in permanenta, iar noi ne adaptam in asa fel incat sa devenim tot mai eficienti si mai practici. Managerii cat si angajatorii cauta in permanenta variante optime si beneficii pentru a le oferi angajatilor, un mediu placut de munca, cat si toate echipamentele necesare pentru a fi cat mai productivi.

In ceea ce priveste domeniul vanzarilor, telefonul din cadrul jobului trebuie sa fie in permanenta incarcat, sa aiba o optiune activa pentru a putea comunica in permanenta cu clientii. Este un lucru esential si asta pentru ca angajatii nu ar trebui sa isi foloseasca telefonul personal.

 

Totodata, angajatorii cauta oferte de pret cat mai avantajoase si pachete atractive atunci cand vine vorba despre reincarcarea telefoanelor mobile. Noi putem deveni parteneri de incredere in acest sens, venind cu oferte avantajoase atat pentru persoanele fizice cat si juridice. Furnizam servicii de reincarcare Orange, Vodafone si Telekom. Iata despre ce este vorba.

 

Ofertele si avantajele pe care le oferim

 

Orice companie, fie ea mai mica sau mai mare cauta sa fie cat mai eficienta si sa gaseasca oferte avantajoase din punct de vedere financiar.

Noi venim cu beneficii in acest sens. Companiile care au la activ mai multe numere de telefon preplatite, pe care le incarca lunar fie la date fixe sau diferite pot apela la serviciilor noastre.

Astfel ca au parte de urmatoarele avantaje:

 

-      costuri mai mici in comparatie cu operatorii de telefonie mobila.

-      nu sunt conditionati de ora, pot incarca oricand, la orice ora din zi sau din noapte.

-      se va pastra un istoric al comenzilor care au fost plasate.

-      eficientizare si simplitate. In mai putin de 10 minute toate cartelele telefonice vor fi incarcate.

-       nu exista costuri suplimentare.

-      posibilitatea de a plasa mai multe comenzi simultane pentru mai multe numere de telefon mobil.

 

Practic, la doar cateva clickuri distanta cartelele telefonice vor fi incarcate in mai putin de 10 minute. In plus, in site-ul nostru incarca.ro se gasesc toate ofertele operatorilor, astfel ca toti cei interesati sa poata alege ceea ce au nevoie.

 

Tocmai de aceea ne-am gandit la un mod mult mai rapid si mai facil de plasare a comenzilor. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi tabelul cu comanda pe care vrei sa o faci si sa il trimiti, iar noi iti vom trimite toate detaliile despre factura.

Tot ce trebuie sa stii este faptul ca toate datele cu caracter personal nu vor fi folosite in alt scop decat cel pentru reincarcare, iar plata este securizata. Deci nu trebuie sa iti faci probleme in acest sens.

 

Pentru orice serviciu de reincarcare Vodafone, Orange sau Telekom ai toate detaliile necesare pentru a putea alege in functie de nevoi si preferinte.

 

Acceseaza pagina noastra si descopera toate beneficiile pe care le avem puse la dispozitie.