5 motive pentru a colabora cu Rovinieta.Online

28 Mar 2023

Dacă ai o firmă de transport, trebuie să știi că există cel putin 5 motive importante pentru a cumpăra roviniete prin intermediul Rovinieta.Online


E destul de dificil să obții un preț avantajos pe kilometru și să nu fii nevoit să plătești amenzi care îți pot diminua profitul. Transporturile sunt unul dintre cele mai amendate domenii din România, iar instituțiile publice cum ar fi ANAF, ISCTR, MAI și CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) au dreptul să controleze atât vehiculele, cât și compania ce le detine.


Amenzile CNAIR pentru lipsa rovinietei sunt foarte mari și te pot afecta grav. Însă, prin cumpărarea rovinietelor online prin intermediul Rovinieta.Online, poți evita astfel de probleme.


De ce ar trebui să folosești acest serviciu?


Iată 5 motive principale:


  1. Centralizarea datelor: Este o adevărată bătaie de cap să verifici rovinieta online pentru fiecare vehicul în parte din cadrul unui parc auto, mai ales că nu toate expiră în același timp. Prin intermediul Rovinieta.Online, poți avea toate tranzacțiile la un loc și poți ști în orice moment care mașină nu are rovinietă.
  2. Alertare gratuita: Rovinieta.online îți oferă acest serviciu gratuit în cazul în care cumpărați roviniete cu o valabilitate mai mare de 30 de zile. Astfel, vei fi avertizat când expiră rovinietele.
  3. Emiterea mai multor roviniete simultan: Dacă ai o flotă mare de vehicule, poți emite mai multe roviniete în același timp prin intermediul Rovinieta.online și vei economisi timp pretios.
  4. Externalizarea achiziției de roviniete: Poți plasa o comandă prin intermediul unui tabel standardizat, iar personalul Rovinieta.Online se va ocupa de tot. Aceștia își asumă contractual plata amenzilor pentru lipsa rovinietei dacă este din vina lor.
  5. Serviciu gratuit: Toate serviciile oferite de Rovinieta.online sunt gratuite, astfel încât vei avea mai mult timp pentru a obține contracte mai bine plătite pentru compania ta.


Dacă activezi în domeniul transporturilor, cu siguranță știi că amenzile pentru lipsa rovinietei pot fi foarte costisitoare.


Prin intermediul Rovinieta.online, poți evita aceste amenzi și te poți bucura de existența unui serviciu gratuit care îți permite să centralizezi datele și să previi astfel de probleme.