Ce siguranta prezinta serviciul de reincarcare online de pe site-ul Incarca.ro?

19 Mar 2020

In prezent, orice persoana care efectueaza o tranzactie online are nevoie de siguranta efectuarii acesteia in cele mai bune conditii, pentru protejarea confidentialitatii datelor. 


De aceea, unul dintre avantajele oferite de serviciul Incarca.ro este acela de a cripta orice informatie solicitata pentru efectuarea reincarcarii, cum ar fi detaliile cardului bancar, datele personale de identificare etc. Toate aceste date introduse de tine vor fi criptate si apoi stocate in spatii electronice bine securizate.


Asadar, in privinta tranzactiilor electronice efectuate pe site-ul Incarca.ro, acum ai posibilitatea platilor online cu cardul bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard, dar si prin direct internet banking de la Banca Transilvania.


Cum se face criptarea datelor introduse pe site-ul Incarca.ro?


Pentru siguranta deplina a tranzactiilor, toate paginile website-ului sunt criptate cu un certificat de securitate de tip SSL Extended Validation, emis de catre o autoritate internationala in domeniu - SECTIGO (fostul COMODO), beneficiind astfel de o criptare a datelor transmise de pana la 256 biti.


Conteaza care este reteaua de telefonie mobila de care apartin?


Pentru orice cartela PrePay, indiferent de compania telefonica de care apartii, regula este aceeasi. Informatiile tale personale nu sunt utilizate decat pentru a confirma plata si pentru a transmite informatii legate de aceasta.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul Incarca.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti.


Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru trimiterea confirmarilor comenzilor, informatii despre promotii etc. De asemenea, site-ul Incarca.ro are obligatia de a nu face publice si de a nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.


Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresele de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.


Ce se intampla in cazul in care nu intra creditul sau nu primesc codul PIN pe email?


Exista mai multe situatii in care acest mesaj poate fi ascuns sau intarziat. Iata care sunt cele mai comune explicatii:


  • Daca ai adresa de e-mail de Yahoo, mesajul cu codul PIN va merge de cele mai multe ori in BULK sau SPAM, din cauza faptului ca adresa de expeditie trimite foarte multe mail-uri si e interpretata in mod eronat drept purtatoare de spam;
  • Pentru cartelele NEACTIVATE TELEKOM - activarea lor nu se poate face online, ci doar la punctele de vanzare Telekom;
  • Operatorul ORANGE nu permite reincarcarea succesiva a aceleiasi cartele in decurs de 10 minute. A doua operatiune se va solda cu eroare. De aceea, daca doresti sa faci inca o incarcare de credit, reia procedura dupa 10 minute de la cea anterioara. Solicita ajutorul nostru prin formularul de Contact in orice situatie neclara;
  • Periodic, operatorii de telefonie mobila isi fac update-uri, fapt ce implica o oarecare intarziere, in general de cateva minute, in livrarea serviciului solicitat;
  • In general, la plasarea comenzii, unii utilizatori nu sunt atenti la produsul pe care il selecteaza din lista, crezand ca si-au selectat reincarcare directa, in loc de cea cu cod PIN si, evident, nu isi verifica casuta de e-mail in care le-a fost livrat voucherul. Mare atentie la introducerea coordonatelor comenzii de reincarcare Orange, Vodafone sau Telekom online.


Scopul site-ului Incarca.ro este ca tranzactiile sa se desfasoare in conditii optime, finalizandu-se prin operatiunea de reincarcare electronica a creditului. Acesta este si motivul pentru care site-ul Incarca.ro prezinta o doza mare de incredere din partea clientilor, acestia reusind sa desfasoare orice tranzactie in siguranta deplina!