Ai probleme cu reincarcarea cartelei? Iata cum le rezolvi!

01 Apr 2020

Daca ai intrat macar o data pe site-ul nostru, cu siguranta ti-ai dat seama ca pe aceasta platforma iti poti reincarca creditul daca esti utilizatorul unei cartele. Astfel, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli si vei obtine creditul de care ai nevoie, fie ca esti client Orange, Telekom sau Vodafone. 


Dat fiind faptul ca procesul de reincarcare se desfasoara online si nu dureaza mai mult de doua minute, exista un risc extrem de scazut ca reincarcarea sa nu functioneze. Totusi, daca se intampla sa ai probleme si sa nu poti beneficia de serviciul pentru care platesti, noi te putem ajuta.


Iata ce ar trebui sa stii daca nu intra creditul sau nu ai primit codul PIN:


  • Daca ai o adresa de e-mail pe Yahoo, mesajul cu codul PIN va merge, de cele mai multe ori, in BULK sau SPAM. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca adresa de expeditie trimite foarte multe mail-uri si e interpretata, in mod eronat, drept purtatoare de SPAM.


  • In cazul cartelelor neactivate din reteaua Telekom, activarea lor nu se poate face online, ci doar la punctele de vanzare aferente. 


  • Operatorul Orange nu permite reincarcarea succesiva a aceleiasi cartele in decurs de 10 minute. A doua operatiune se va solda cu eroare, de aceea ar trebui sa stii ca, daca doresti inca o incarcare de credit, e indicat sa reiei procedura dupa 10 minute de la cea anterioara. 


  • Periodic, operatorii de telefonie mobila isi fac update-uri, fapt ce implica o oarecare intarziere, in general de cateva minute, in livrarea serviciului solicitat.


  • In general, la plasarea comenzii, unii utilizatori nu sunt atenti la produsul pe care il selecteaza din lista, crezand ca si-au selectat reincarcarea directa, in loc de cea cu cod PIN si, evident, nu isi verifica e-mail-ul in care le-a fost livrat voucherul. De aceea, sfatul nostru este ca toti cei care apeleaza la astfel de servicii sa introduca in mod corect si cu mare grija coordonatele comenzii de reincarcare online Orange, Vodafone sau Telekom. 


Acestea sunt doar cateva dintre informatiile pe care e bine sa le ai in vedere inainte de a face o reincarcare online in retelele disponibile pe site-ul nostru.


Totodata, punctam faptul ca poti solicita ajutorul nostru in orice situatie neclara prin formularul de "Contact" disponibil pe site. Astfel, un reprezentant Incarca.ro iti va raspunde in cel mai scurt timp si te va ajuta sa duci la bun sfarsit procesul.


Nu este greu sa iti reincarci cartela, trebuie doar sa dai dovada de putina atentie. Incarca.ro este o platforma accesata de mii de oameni care fie au ramas fara credit si isi doresc sa obtina credit rapid si simplu, fie sunt plecati in strainatate si vor sa tina legatura cu oamenii ramasi acasa, rude sau prieteni. Multi dintre ei incarca online pentru persoane mai in varsta, care nu se pot deplasa sau nu au posibilitati financiare pentru a suporta costul unei cartele.