Cum se incarca telefonul online in 2 minute

14 Dec 2020

A aparut coronavirusul printre noi si traim cu totii o perioada incerta si incomoda. Suntem totusi norocosi ca secolul 21 ne pune la dispozitie solutii la distanta care ne usureaza viata si ne ajuta sa respectam normele de izolare. Reincarcarea lunara online a cartelei prepay se poate executa in maxim 5 minute din fata laptopului sau de pe telefon, fata de un drum de o jumatate de ora pana la primul magazin care ofera produse telefonice preplatite. 


Prin siteul www.incarca.ro iti aloci credit telefonic in 3 pasi simpli:


1. selectand operatorul (Orange, Vodafone sau Telekom) si suma dorita, iti introduci numarul prepay si o adresa de email pe care sa primesti confirmarile si dai click pe INCARCA


2. verifici datele introduse in formular pentru factura (pentru persoane juridice introduci coordonatele societatii comerciale) si dai click pe PLATESTE SECURIZAT


3. urmezi mai departe instructiunile procesatorului de plati PayU pentru a finaliza plata si a primi in cateva minute creditul dorit.


Cu www.incarca.ro la dispozitie ne usuram existenta si castigam timp pretios ca sa ne putem orienta spre lucrurile cu adevarat importante in viata noastra.