Cum să-ți încarci cartela PrePay direct de pe telefon?

13 Nov 2023

Nimic nu se compară cu comoditatea! Cum poți să-ți încarci cartela PrePay direct de pe telefon?


Conceptul PrePay a primit un „upgrade” decisiv în ultimii ani, care l-a transformat în soluția perfectă pentru cei care nu mai doresc să aibă de-a face cu abonamentele. Dacă în trecut era un calvar să deții cartelă PrePay în momentul în care-ți expirau beneficiile seara, noaptea ori dimineața la prima oră, întrucât erai nevoit să te deplasezi la cel mai apropiat centru al operatorului de telefonie mobilă de care aparțineai, astăzi reușești să-ți încarci cartela PrePay direct din confortul casei tale, folosind portalul incarca.ro. Tot ce trebuie să faci este să dispui de internet pe telefon de la un router Wi-Fi și beneficiile tale îți vor fi reactualizate în maxim 3-4 minute de la inițierea comenzii pe incarca.ro. 


Cum funcționează incarca.ro


Incarca.ro este un portal destinat celor care doresc o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange și doresc să o achiziționeze bineînțeles online. Discutăm despre un magazin online care funcționează în regim NON STOP și care nu are comisioane suplimentare pentru tranzacțiile efectuate de către utilizatori, prețurile pentru reîncărcările vândute sunt aceleași cu prețurile oferite de operatorii de telefonie mobilă Vodafone, Orange sau Telekom, în punctele lor de lucru. 

Tot ce trebuie să faci pentru a achiziționa o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange prin intermediul incarca.ro este să intri pe site și să completezi datele de pe pagina principală. Astfel, trebuie ales operatorul de reîncărcare, tipul de reîncărcare (credit sau opțiuni), valoarea reîncărcării, numărul de telefon pentru care se dorește reîncărcare respectivă și nu în ultimul rând e-mail-ul pe care să fie trimisă factura aferentă tranzacției / tranzacțiilor. 


Pasul doi este foarte simplu, după ce au fost introduse aceste date se va merge spre pagina cu plata, este nevoie de un card de credit valabil, pe care să fie disponibilă suma în RON corespunzătoare reîncărcării dorite. După efectuarea plății, în maxim câteva minute, beneficiile vor fi acordate. Incarca.ro este de departe cel mai rapid portal destinat reîncărcării electronice întrucât nu necesită crearea în prealabil a unui cont de client, procedeu care îngreunează și întârzie achiziția. 


Ce mai trebuie să știi despre incarca.ro 


1.     Incarca.ro este un portal 100% sigur. Toate tranzacțiile sunt criptate așa că există șanse zero de pierdere/furt al creditului cumpărat sau al datelor cardurilor bancare. Investițiile efectuate în securitatea portalului nu au fost deloc mici de-a lungul anilor și, iată, s-a ajuns la un nivel de securitate 100% sigur pentru orice utilizator. 


2.     Incarcă.ro este deschis NON STOP. Am mai amintit și la început despre acest aspect însă trebuie reamintit, întrucât nu mulți sunt cei care cunosc faptul că aceste portaluri care funcționează online, nu au un program de lucru precum magazinele din oraș, cine are nevoie de o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange o poate achiziționa la orice oră prin intermediul incarca.ro, chiar și în cadrul sărbătorilor legale. 


3.     Procesul de achiziție durează 2 minute. Durează maxim 1 minut, poate chiar 30 de secunde să alegi pe prima pagină opțiunile dorite, pentru ca mai apoi procesul de plată cu cardul să mai răpească și el 1 minut, poate nici atât dacă aveți datele bancare salvate în browser. Așadar, în maxim 2 minute aveți beneficiile pe cartela PrePay. 


Acesta este incarca.ro, unul dintre cele mai celebre site-uri destinate reîncărcărilor electronice din România, destinat exclusiv sferei PrePay. Indiferent de ce operator aparțineți: Vodafone, Telekom sau Orange, veți găsi aici mereu cele mai potrivite valori de reîncărcare cu credit sau minute, indiferent de buzunarele fiecăruia, varietatea este virtutea cu care acest portal s-a lansat pe piață în urmă cu mulți ani și cu siguranță va fi și pe viitor un website de mare ajutor.